Søt bakst

HER KAN DU BESTILLE KAKEBOKA “MINE SØTE FAVORITTER”

Kakeboka kommer i form av et hefte. En søt og litt mindre kokebok med deilige glutenfrie kaker. Perfekt for deg som ikke tåler gluten eller du som har en i familien med glutenallergi. Dette er mine aller beste oppskrifter, og fellesbetegnelsen er fantastisk smak, saftig konsistens også er det enkelt å lykkes. Men obs! det blir mye ros, så det må du tåle 😉 Det er enkelt å gjøre oppskriftene melkefrie og alle oppskriftene har informasjon om hvordan. Og det beste er at den kun koster 179 kroner (inkludert porto). Så om du er glad i saftige glutenfrie kaker, rike på smak? Da er kakeboka noe for deg! 

Klikk HER for å kjøpe kakeboka

kake med lys


4 kommentarer om “HER KAN DU BESTILLE KAKEBOKA “MINE SØTE FAVORITTER”

Legg inn en kommentar