Om bloggen 

Vil du vite hvorfor jeg startet glutenfrihet.no? Les videre da vel.

Med bloggen Glutenfrihet har jeg en ambisjon om å gi deg oppskrifter på glutenfri bakst som smaker skikkelig godt; er saftig, luftig og hvor den grove baksten er sunn og fiberrik.

Oppskriftene skal være med ingredienser man får kjøpt i velassorterte dagligvarebutikker og helt uten hvetestivelse. Den grove baksten skal ikke bakes med glutenfrie melblandinger (da disse inneholder mye stivelse; karbohydrater, og lite fiber). 

Når det er sagt, så er det nytelse som står sentralt for alle oppskriftene. Jeg deler det ikke med dere med mindre oppskriftene er ordentlig gode, både for oss med allergi og de uten.

Skal du bort på middag? Tips verten eller vertinnen om bloggen, så gjør du det enkelt for de å lage en dessert som også du kan spise. Vi har alle vært i middag hvor vi ikke kan spise desserten, eller hvor alle spiser noe skikkelig godt, mens vi får litt bær eller lignende. Slik bør det ikke være – med disse oppskriftene smaker glutenfritt minst like godt som desserter med gluten. Prøv bare selv.

Kontakt meg gjerne om du skulle ha spørsmål eller kommentarer til bloggen. Jeg hører gjerne fra deg.

Masse lykke til med baksten 🙂

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s