Søt bakst

GLUTENFRI LANGPANNEKAKE TIL FESTLIGE LAG

Sesongen for langpannekaker er her veldig snart – og da melder ofte behovet for en glutenfri kake seg. Jeg slår er slag for å bake en kake også de med glutenallergi (og melkeallergi) kan spise og som smaker minst like godt. Tiltross for at du sikkert har spist mang en tørr langpannekake, glutenfri eller ei så finnes det oppskrifter som gir deg et garantert saftig resultat.

Her får du oppskriften på to sikre vinnere som smaker slik en festkake bør smake. Begge kan lages kvelden i forveien – de blir om mulig faktisk bedre dagen derpå.

Den første er en av favorittene her på bloggen, nemlig sjokoladekake i langpanne. En saftig og myk kake som smaker utrolig godt. Jeg har en venninne som ikke har glutenallergi, men som allikevel baker denne til bursdager, fordi den blir så vellykket. Hun har aldri før fått så mye skryt for noe hun har bakt.

Den andre kaken er brownies i langpanne. Også en av topp 3 favoritter her på bloggen. Kaken blir seig, saftig og myk med et sprøtt lokk, akkurat som brownies skal være.

Så med det gjenstår det bare å si lykke til med baksten og god feiring 🙂

Følg bloggen på instagram her.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s