Søt bakst

PANNEKAKEDAGEN

I morgen er det den store men kanskje ikke så videns kjente pannekakedagen. Den faller alltid på tirsdagen etter fastelavn og gir en god grunn for å lete frem vispen og kose seg med pannekaker til frokost, middag eller til kvelds. Denne dagen ble til fordi det var siste dagen før fasten, og man ønsket å gjøre nytte av matvarene som melk, egg, mel og smør.

På bloggen har jeg flere oppskrifter på pannekaker. Alt fra glutenfrie sunne pannekaker til middagspannekaker og dessertpannekaker. Jeg har samlet oppskriftene i dette innlegget. Kanskje finner du din favoritt 🙂

Glutenfrie pannekaker her.

img_0872
Oppskriften på sunne pannekaker finner du her.

img_7100

Amerikanske pannekaker her.

img_1063-1

Dessertpannekaker med is her.

img_0884-1

Ha en fortreffelig pannekakedag 🙂

Legg inn en kommentar