ANNONSE

NYHETER FRA MØLLERENS

Møllerens 2Jeg ble så glad da jeg fikk spørsmål om å fronte Møllerens sine nye glutenfrie serie, Ferdigbakt. Hvorfor? Fordi jeg lenge har savnet grove produkter som faktisk er grove.

Den nye serien Ferdigbakt fra Møllerens består av hele 5 produkter: havrebrød, grovbrød, frøbriks, grove briks og lyse baguetter. Dette er halvstekte glutenfrie produkter som varmes i ovnen, ca. 15 minutter for brødene og 10 minutter for briks og baguetter. Nyhetene er supre til matpakken, frokost, kvelds og helgefrokosten.

Har du fulgt bloggen min en stund vet du at jeg baker grove brød og rundstykker fra bunnen med rene melsorter. Rett og slett fordi jeg synes det blir aller best og ikke minst, fordi det er mye sunnere enn det man får kjøpt i dag. Men, med en hektisk hverdag må jeg innrømme at jeg gjerne skulle hatt noen gode alternativer. Derfor ble jeg så glad da jeg fikk disse nyhetene i hendene. For de grove variantene er bakt med en høy andel havre og fullkornsrismel. Og de er til og med nøkkelhullmerket og bruker brødskala.

Møllerens ble i 2019 kåret til Årets Glutenfrie Produsent av Norsk Cøliakiforening og jeg digger at Møllerens tar tak i et av de største helsemessige utfordringene med et glutenfritt kosthold, nemlig at det finnes få sunne glutenfrie grove produkter i handelen. Jeg gleder meg til å følge dem videre.

En kommentar om “NYHETER FRA MØLLERENS

Legg inn en kommentar