Søt bakst

SPØRSMÅL ELLER TILBAKEMELDINGER TIL GLUTENFRITT TIL JUL?

Tenkte det kunne være fint med ett innlegg hvor dere kan stille spørsmål og komme med tilbakemeldinger til min søte jule-kokebok «Glutenfritt til jul». Er det noe du lurer på? Noe som er uklart i en oppskrift eller lignende, da er det bare å stille spørsmål her 🙂

9 kommentarer om “SPØRSMÅL ELLER TILBAKEMELDINGER TIL GLUTENFRITT TIL JUL?

  1. Fikk heftet i går, og prøvde ut krumkakene i dag! De ble sykt gode. Spørs om ikke det blir et par runder til med den oppskriften❤️

  2. Tenkte jeg skulle prøve meg på å bake julekake/julebrød 🎄 kan denne kaldheves i kjøleskap over natten? Må det da eventuelt gjøres endringer i oppskriften?

    1. Hei, ved kaldheving reduserer du gjærmengden til 15 g fersk gjær. Elt deigen på vanlig måte, samle deigen i bakebollen og dekk godt med plast og gjerne et lokk av noe slag, så deigen ikke tørker ut. La deigen forheve i kjøleskapet over natten. Dagen etter tar du av lokket og plasten og lar deigen stå på benken i cirka 45 min før du former den og setter den til etterheving.

      Det er godt mulig at deigen tåler litt mer melk, du kan evt prøve å tilsette 25-50 g melk til, men dette har jeg ikke fått testet ut enda.
      Jeg jobber faktisk akkurat med en oppskrift på kaldheving, så litt gøy at du spurte 🙂

      1. Fantastisk, takk for rask tilbakemelding 😊 oppskriftene dine gir mye glutenfri bakeglede 👏🏼👏🏼

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s