Søt bakst

HER KAN DU BESTILLE «GLUTENFRITT TIL JUL» MIN SØTE JULEKOKEBOK

Nå kan du kjøpe min søte julekokebok «Glutenfritt til jul»!

Juleheftet har hele 32 sider med nydelige oppskrifter på de aller beste julekakene. Julekakene er så gode at disse kan nytes av alle, både de med glutenallergi og de uten. Og det er enkelt å gjøre oppskriftene melkefrie.

Juleheftet er perfekt for deg som ønsker å bake litt til jul, og som ønsker gode oppskrifter det er lett å lykkes med. Eller kanskje kjenner du en med glutenallergi som du ønsker å glede før jul? Prisen er kun 179 kroner (inkludert porto i Norge).

Her vil du finne oppskrifter på glutenfrie smultringer, krumkaker, myke kakemenn, brune pinner, julekake, kokosboller,  pepperkaker (selvfølgelig), kling, berlinerkranser og mye mer.

Slik kjøper du kokebok-heftet

1. Betal enkelt i VIPPS (har du ikke vipps, så se under*).

  • Velg «kjøp og betal» inne i Vipps appen.
  • Tast inn 584204 for å søke opp Glutenfrihet.
  • Vipps 179 kr, og skriv navnet ditt i meldingen.

*Har du ikke vipps kan du overføre beløpet til min bedriftskonto 1506.31.89321. Merk betalingen med navnet ditt.

2. Fyll ut skjema under og kryss av for «betalt i vipps» eller «bankkonto»

3. Sjekk postkassen – snart er den der 🙂

Heftene sendes ut løpende fra uke 48 (kun mot forhåndsbetaling).


Forside FINAL FINAL


2 kommentarer om “HER KAN DU BESTILLE «GLUTENFRITT TIL JUL» MIN SØTE JULEKOKEBOK

  1. Hei For en tid tilbake vipset jeg kr 179, jeg glemte å skrive mitt navn og vipset da kr 1 og skrev mitt navn der, det gikk ikke an å bare sende melding via vips uten å sende et beløp. Da jeg regnet med at dere så at beløpene kom fra samme nummer så gikk jeg utifra at boken ville bli sendt. Jeg har ennå ikke mottatt den og ber om at dere sender den til meg eller vipser pengene tilbake til meg.

    Mvh Gerd Nordstrand Prinsensgate 11, 2208 Kongsvinger Sendt fra min iPhone

    1. Hei Gerd, så bra at du tar kontakt, vi har mottatt summen men ikke adressen din. Kan det tenkes at du glemte å fylle inn navn og adresse i bestillingsskjemaet? Vi sender heftet ut til deg i morgen 🙂 Mvh Glutenfrihet

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s