Søt bakst

JULEHEFTET GLUTENFRITT TIL JUL

Min søte julekokebok “Glutenfritt til jul” har hele 32 sider med nydelige oppskrifter på de aller beste julekakene. Julekakene er så gode at disse kan nytes av alle, både de med glutenallergi og de uten. Og det er enkelt å gjøre oppskriftene melkefrie.

Glutenfritt til jul koster 179 kroner (inkl. porto i Norge), og kan bestilles på bloggen eller på Tanum.no.

KLIKK HER for å kjøpe kokebok-heftet Glutenfritt til jul. 

Om du ønsker å kjøpe det via en bokhandel så kan du bestille den på Tanum.no. Klikk her for å komme til Tanum.no.

Forside FINAL FINAL


7 kommentarer om “JULEHEFTET GLUTENFRITT TIL JUL

  1. Hei For en tid tilbake vipset jeg kr 179, jeg glemte å skrive mitt navn og vipset da kr 1 og skrev mitt navn der, det gikk ikke an å bare sende melding via vips uten å sende et beløp. Da jeg regnet med at dere så at beløpene kom fra samme nummer så gikk jeg utifra at boken ville bli sendt. Jeg har ennå ikke mottatt den og ber om at dere sender den til meg eller vipser pengene tilbake til meg.

    Mvh Gerd Nordstrand Prinsensgate 11, 2208 Kongsvinger Sendt fra min iPhone

    1. Hei Gerd, så bra at du tar kontakt, vi har mottatt summen men ikke adressen din. Kan det tenkes at du glemte å fylle inn navn og adresse i bestillingsskjemaet? Vi sender heftet ut til deg i morgen 🙂 Mvh Glutenfrihet

  2. Hei! Jeg har også glemt å skriv navnet mitt på vipps , men har sendt bestillingsskjema og har bilde av betaling hvor står navnet mitt 🙂 håper at det går bra !

  3. Hei! Jeg bestilte (og betalte) heftet «Glutenfritt til jul» i forrige uke, og vil bare høre om det er sendt? Jeg gleder meg så veldig til å motta det! 😊 Og er så glad for at jeg har oppdaget den fine bloggen din med alle de gode oppskriftene! Ha en fin dag! Mvh Wenche S.

  4. Hei fylte nettopp ut bestillingsskjema og satte opp kr 129,- f VIPPS, men får beskjed om at kortet som betaler med ikke lenger er gyldig. Men 11/21 er jo utgangsdato på D kortet … .

Legg inn en kommentar