Søt bakst

GLUTENFRIE PEPPERKAKER TIL JUL

Nå er det snart jul igjen og tid for deilige glutenfrie pepperkaker. På bloggen finner du to ulike oppskrifter. Hvorfor? Fordi det finnes to ulike typer pepperkaker. Begge er like gode, men konsistensen er ulik. Den ene gir pepperkaker som er litt harde; de kan brekkes rett av uten å smule (nesten), og den andre typen er mer porøse, med konsistens som kjeks. I dette innlegget forklarer jeg forskjellen på de to oppskriftene du finner her.

Den ene glutenfrie oppskriften på pepperkaker er uten egg. Denne er perfekt til pepperkakehus, eller til pepperkaker for å pynte med i vinduet. Den har litt hardere knekk og er derfor mer robust. Denne oppskriften finner du her.

Den andre glutenfrie oppskriften på pepperkaker er med egg. Det gir ekstra sprøe og porøse pepperkaker som kjeks. De minner litt om de man får kjøpt ferdig i kakebokser i konsistensen, men er selvfølgelig myyye bedre. Om du skal lage pepperkaker til servering, og liker pepperkakene litt porøse, er denne oppskriften perfekt. Den finner du her.

Følg meg gjerne på instagram her.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s