Søt bakst

GLUTENFRIE RISLAPPER

Har du litt risgrøt igjen? Ikke kast det. Risgrøt blir til deilige rislapper på null komma niks. Perfekt som en liten snack iløpet av dagen eller til kvelds.

Du trenger

  • 300 g ferdig risgrøt*
  • 2-3 ss sukker
  • 80 g glutenfritt mel**
  • 1/2 ts kardemomme
  • 3 egg
  • 2 klyper salt
  • Smør til steking

* Har du mer risgrøt må du gå ned på melmengden eller tilsette et ekstra egg.

** Jeg bruker TORO glutenfri fin melblanding.

Slik gjør du

1. Visp eggene og bland så med risgrøten. Tilsett resten av ingrediensene og rør det sammen. La stå og svelle i 20 minutter (eller over natten)

2. Stek rislappene i middels varm stekepanne med litt smør. De trenger god tid på hver side for å bli gjennomstekt.

3. Server med ditt favorittsyltetøy og friske bær.

Legg inn en kommentar