Har du litt risgrøt igjen? Ikke kast det. Risgrøt blir til deilige rislapper på null komma niks. Perfekt som en liten snack iløpet av dagen eller til kvelds.
Du trenger
- 300 g ferdig risgrøt*
- 2-3 ss sukker
- 80 g glutenfritt mel**
- 1/2 ts kardemomme
- 3 egg
- 2 klyper salt
- Smør til steking
* Har du mer risgrøt må du gå ned på melmengden eller tilsette et ekstra egg.
** Jeg bruker TORO glutenfri fin melblanding.
Slik gjør du
1. Visp eggene og bland så med risgrøten. Tilsett resten av ingrediensene og rør det sammen. La stå og svelle i 20 minutter (eller over natten)
2. Stek rislappene i middels varm stekepanne med litt smør. De trenger god tid på hver side for å bli gjennomstekt.
3. Server med ditt favorittsyltetøy og friske bær.