Søt bakst

GLUTENFRIE RISLAPPER

Har du litt risgrøt igjen? Ikke kast det. Risgrøt blir til deilige rislapper på null komma niks. Perfekt som en liten snack iløpet av dagen eller til kvelds.

Du trenger

  • 300 g ferdig risgrøt*
  • 2-3 ss sukker
  • 80 g glutenfritt mel**
  • 1/2 ts kardemomme
  • 3 egg
  • Smør til steking

* Har du mer risgrøt må du gå ned på melmengden eller tilsette et ekstra egg.

** Jeg bruker TORO glutenfri fin melblanding.

Slik gjør du

1. Visp eggene og bland så med risgrøten. Tilsett resten av ingrediensene og rør det sammen. La stå og svelle i 20 minutter.

2. Stek rislappene i oppvarmet stekepanne med litt smør.

3. Server med ditt favorittsyltetøy og friske bær.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s